De achterliggende maanden is er hard gewerkt in Oosterhout. Na het faillissement van Hermes Isolatie heeft sandwichpanelenproducent FALK Bouwsystemen de activiteiten van het Brabantse bedrijf overgenomen. Onder een nieuwe naam maar met vakbekwame mensen zijn de vertrouwde EPS- en steenwolpanelen weer verkrijgbaar.

 

ROWA panel bouwt op een jarenlange ervaring. Vanaf 1983 worden er in Oosterhout stalen steenwolpanelen en EPS panelen geproduceerd. Een vaste en betrokken kring van klanten maakt graag gebruik van de isolerende en brandwerende bouwelementen. Met de overname van ROWA Panel versterkt FALK haar positie als Nederlandse marktleider in geïsoleerde stalen gevel- en dakelementen.

 

Voordelen

Vanaf 1 januari 2021 is de productielijn in Oosterhout weer operationeel. Vijf oudgedienden zorgen voor de dagelijkse operatie. ROWA Panel is een op zichzelf staand bedrijf maar zal gebruikmaken van de inkoopkanalen van FALK Bouwsystemen. Dit betekent voor u dat u dezelfde type coatings kunt bestellen via ROWA Panel als via FALK Bouwsystemen.

 

Contactpersoon

De dagelijkse leiding van ROWA Panel is in handen van Ruben Voorn. Voor velen een oude bekende. Ruben heeft jarenlang gewerkt voor Hermes Isolatie en keert weer terug naar zijn oude plek. Hiermee bent u verzekerd van kennis en continuïteit.

 

Over FALK Bouwsystemen

FALK Bouwsystemen, opgericht in 2007, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend speler op het gebied van sandwichpanelen. Een innovatief en jong productiebedrijf met zo’n 130 werknemers en een omzet van ruim 100 miljoen euro. De afgelopen jaren heeft FALK ingezet op het circulair maken van de PIR-isolatiekern. Hiervoor is CradleCore® in het leven geroepen, een isolatiekern die geleverd wordt met een circulariteitsverklaring.

ROWA Panel